Bar Røv

Spillet hedder bar røv. Det er ikke frækt ment på nogen måder – det er bare spillets navn!

 

Terningspillet er renset for enhver form for taktik og beror udelukkende på held, og er derfor (trods navnet) velegnet til at spille sammen børn, så alle har lige stor chance for at vinde.
Spillet er hurtigt lært!

 

Antal spillere: Fra 2 og opefter
Materialer: 6 terninger, papir og blyant.

Spilleregler for bar røv


Det her havde været et godt slag, men desværre blev det ødelagt af femmeren.

Spillet handler om at få så mange point som muligt. Der kan f.eks. spilles til 50, 100, 200 eller andet.

Man slår med alle seks terninger. Hver gang man har et slag uden en 5’er eller en 2’er tæller man summen af terningerne sammen og får tildelt det pointtal. Hvis man f.eks. slår 1-3-3-4-6-6 får man 23 point, for det ene slag samt retten til at fortsætte.

Hvis man slår en 5’er eller en 2’er tæller ingen af terningerne noget som helst. 2’erne og 5’erne “dør” og må ikke bruges igen. Herefter slår man videre med de terninger der ikke var 2’ere eller 5’ere. Runden slutter først for spilleren når alle terninger er 2’ere eller 5’ere.

Eksempel på terningspillet

1. slag Det er første slag. Fuld af forventning slår spiller 1, men desværre ruller en af terningerne over på en 2’er, hvilket betyder, at han ikke får point for dette slag overhovedet.
Han tager 2’eren fra, og slår videre med kun 5 terninger.

2. slag Næste slag foregår med 5 terninger. Her slås 5-6-5-5-1. Et rigtig dårligt slag. Tre 5’ere er ikke sjovt.
Udover ikke at få nogle point, må spiller 1 nøjes med at slå videre med 2 terninger.

3. slag Spilleren har nu kun 2 terninger at slå med. Denne gang kommer der ingen 2’ere eller 5’ere imellem. Slaget 4-6 giver sammenlagt 10 point, og spilleren får lov at slå videre.

Næste slag giver to femmere og så er der ikke flere terninger at slå med. Spilleren noterer 10 point på blokken og turen går videre til næste spiller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *