Buuuh!

Blev du forskrækket? Det burde du måske, for møllespøgelset er ikke alene drilagtigt – faktisk er møghamrende irriterende nok en mere præcis beskrivelse af det spøgelse.

Men når så det er sagt, så er kombinationen af magnetiske brikker der hopper, et simpelt brætspil med lidt strategi, terninger og selvfølgelig ”spøgelser” den helt rette mikstur for en femårig knægt (eller pige).

Spillet kan spilles af op til fire personer på samme tid. For hver spiller gælder det om først at komme hjem med 3 melsække i sin egen farve. Dette sker ved at slå med 2 terninger, hvorefter man enten må rykke sin brik eller dreje på selve spillebrættet (møllehjulet).

Alle brikkerne er magnetiske og indbygget i møllehjulet er tre spøgelser, der også er magnetiske. Når så de passerer din brik, så hopperne brikken op af brættet og er slået hjem – og så er det bare forfra – til stor morskab for især de yngste i familien.

Er man lidt snedig kan man godt se hvor spøgelserne suser rundt, og så handler det jo ”bare” om at få sig placeret bedst i forhold til dem – men det er lettere sagt end gjort.

Noget af det fine ved brætspillet Buuh er, at det rent faktisk både er sjovt for voksne og børn. Mange børnespil (billedlotteri, banko, bedstemor med slaw i mv.) bliver hurtigt noget trivielle for voksne.

Her i huset har vi allerede haft spillet fremme 10-15 gange og både børn og voksne hygger sig faktisk ganske godt med det! Så vi tøver ikke et sekund med at anbefale det til andre spillegale (eller bare helt almindelige) familier.

 Spillet kan købes i velassorterede legetøjsforretninger såvel online som offline og koster ca. 300 kr. I øvrigt kan du se hvad buuh-æsken indeholder her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *