Buuuh!

Buuuh er en moderne klassiker indenfor brætspil til familiens yngste. Kombination af spøgelser, magneter og terninger vækker altid jubel!

Domino spilleregler

Domino er et af de mest klassiske strategispil overhovedet. Hvis du har glemt reglerne eller bare har brug for en genopfriskning, så kig her

Klodsmajor

Klodsmajor og Klickado kræver begge en meget rolig hånd for at kunne besejre børnene. Supergode spil med masser af underholdningsværdi.

Partners brætspil

Det eneste negative, der kan siges om partners er vel, at det kun kan spilles af 4 personer. Bortset fra det er det helt ideelt.

Risk

Risk er et af de klassiske brætspil, der koncentrerer sig om krig om ufred. Her kan du læse lidt om hvorfor du bare må eje dette spil og ikke mindst en hurtig indføring i spillets taktik!

Rummikub

Rummikub er det gode, gamle spil, hvor det handler om at kombinere brikkerne på bordet med dine egne.

Settlers fra Catan

Her gennemgåes brætspillet Settlers fra Catan, som er en af de helt store ny-klassikere. Utallige timers underholdning findes nede i æsken.

Tegn & Gæt

Tegn & Gæt er en klassisker omkring stuebordet. Jo ringere man er til at tegne jo sjovere. Her kan du læse lidt mere om spillet - for det er et must i spilreolen.

Ticket to Ride

Ticket to Ride er et supersjovt strategispil, hvor hele familien kan være med. Er her i familien lige så populær som vores elskede Settlers-spil!